banner268

Hilvan'da Mustafa Cidir yeniden başkan olarak seçildi.

Tek liste halinde yapılan Ak Parti Hilvan 7. Olağan İlçe Kongresi'nde Mustafa Cidir yeniden başkan olarak seçildi.

Hilvan Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, Avrupa Birliği Komisyon Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, TBMM İdare Amiri Halil Özcan, Hatay Milletvekili Bölge Koordinatörü Orhan Karasay, Bölge Koordinatörü Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, İlçe Kordinatörü Abdulkadir Karacabey, Meclis Üyeleri, MHP İlçe Başkanı İsmail Yetkin, HÜDA-PAR İlçe Başkanı Osman Göçmen, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kongrenin gerçekleştiği salonu dolduran kalabalığa seslenen katılımcılar, Ak Parti'nin 18 yıllık icraatlarıyla birlikte, Hilvan'a övgüler yağdırdı.

Hilvan için gerçekleştirilen ve gerçekleşecek projeler için, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın sürekli istişare ve halinde olduğunu ve projelerin bir an evvel hayata geçmesi için Ankara'da çalmadık kapı bırakmayan ender bir belediye başkanı olduğunu belirten milletvekilleri 'Aslan Ali Başkan, Hilvan'ın en büyük şansıdır. Ankara'ya her gelişinde mutlaka bir projeyle veya bir projenin takibi için geliyor. Tabiri caizse bizi en çok yoran ve iş peşinde koşturan belediye başkanımızdır. Aynı şekilde halk ile uyum içinde olan ve hizmetlere destek olmak adına belediye ile de uyumlu bir çalışma sergileyen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir de başarılı bir ilçe başkanımızdır' dedi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen kongrede kalabalığa hitap eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ' Ayırt etmeksizin İki milyon insanı kucaklamaya ve kardeşlik bütünlüğü içinde hizmet ediyoruz. İlçe belediyelerimiz olsun, ilçe başkanlıklarımız olsun, hep birlikte sağladığımız bu güzel uyumu Ankara'ya en iyi şekilde yansıtıp aldığımız her kararda mutabık kalarak hizmetlerin iyisini ve projelerin en güzelini hayata geçirme çabası içindeyiz. Şanlıurfa denince hamd olsun her şeye sahibiz. Güneş deseniz bizde, su deseniz bizde, toprak deseniz burada, tarih ve turizm deseniz burada. Bize düşen de bu bereketli coğrafyada her şeyin en güzelini yapmak. Birlik ve beraberlik içinde inşallah başaracağız' şeklinde konuştu.

Yapılan seçimlerde Hilvan'ın büyük mücadeleler vererek en iyi şekilde en iyi oyu çıkardığını ifade ederek 'Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu bu kutlu harekette herkes kendine göre bir pay çıkarmanın gayreti içinde. En son yapılan 31 Mart seçimlerinde Hilvan ilçemiz gerek İlçe Belediye Başkanlığı ve gerekse Büyükşehir Belediye Başkanlığı için çok yüksek bir oy çıkardınız. Bu büyük başarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. Kongrelere bir yenilenme ve tazelenme sürecidir. Bu süreç içerisinde gösterilen birlik ve beraberliğimizi Rabbim daim eylesin. Kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun.' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiHilvanMustafa Cidir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17