banner262

Günbay "Her kesin madalyası göğsünde"

Kanaat Önderi Müslüm Günbay "Bizler DAVA adamı olarak,Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştırana kadar hiçbir engelin, tuzağın,oyunun bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeyeceğiz! 

Artık geriye değil ileriye bakma zamanı gelmiş demektir.Biz vaktimizi ve enerjimizi kendi çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanacağız.Meyve Veren Ağaç Taşlanır.Şanlıurfamız İçin hayal olan tüm Projeleri el birliği ile Başkan Beyazgül'le birlikte hayata geçireceğiz.Her zaman,her şartta milletimizin hizmetindeyiz.

Genel Merkeimiz ortak akıl ile  Şanlıurfa için siyasi lider atamalı atanacak kardeşimiz birilerinin adamı değil DAVA ADAMI olması lazım.Şanlıurfa İl Başkanlığına atanacak kardeşimiz kim olursa bizler DAVA adamları olarak Şanlıurfa'ya ve AK Parti'ye hizmet için yanında olacağız"dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMüslüm Günbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 3 yıl önce

Senide bu davada görmekten mutluluk duyuyoruz deyerli abim keşke sende adaylığını koysan birde öyle versen mücadeleni bizim elimizden ne geliyorsa sana ve akp ye yardım ederiz senim kalbin temiz niyetin iyi Rabbim işini gücünü rasgetirsin...ALLAHA emanet ol Abim...

banner17