banner268

Günbay "Aslolan isimler değil davamızdır"

Barış elçisi,kanaat önderi,iş insanı,Şanlıurfa'nın sevilen ve sayılan isimlerinden MüslümGünbay,yaklaşan AK Parti İl Kongreleri ile ilgili www.urfagap.com'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Günbay yaptığı açıklamada şı görüşlere yer verdi "Yaklaşan bu kongrelerde isimlerin değil AK davaya gönül vermiş,bu davanın selamete ulaşması için canını dişine takarak bu aziz millete hizmetkar olmayı görev addetmiş neferlere ihtiyaç vardır.

Ben inanıyorum ki bu milletin gönlünde sevgisi hiç bitmeyecek olan Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hedeflere yürüyecek ekip ruhu ile çalışacak il Başkanlarımız ve parti yöneticilerimiz seçilecektir.

Özellikle Belediyeler ile uyumlu çalışacak bu davanın yeniden bir zaferini yaşatacak il ve ilçe teşkilatları oluşturulacaktır.

Çünkü amaç 2023 hedefini başarmaktır.Bizim gibi bu ülkenin bu memleketin bekasını düşünen insanlarda başta Sayın Cumhurbaşkanımıave Cumhur İttifakına desteğimiz hiç bir makam ve mevki hırsına kapılmadan destek vermeye devam edeceğiz.

Bu kutlu yolda yürürken kerim Allah yar ve yardımcısı olsun" diyerek Şanlıurfa İl Başkanlığı için genç başkan Bahattin Yıldız ile yola devam etmenin bir istikrar göstergesi olacağını Yıldız'ın özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Z.Abidin Beyazgül ile tam bir uyum içersinde çalıştığını söyledi.

 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMüslüm Günbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17