banner262

GÜLPINAR YÜREKLERE SU SERPTİ

Bölgede Ak Parti'nin güçlü ismi olan ve partili partisiz her kesimden taktir gören Gülpınar' ın Şanlıurfa'yı ayrıştırmaya, nifak tohumları ekmeye çalışanlara tokat gibi cevabı Urfa'da büyük ses getirdi.

Önceki hafta Eyyubiye Belediyesi'nin toplu açılış töreninde yaptığı konuşma ile adeta gündemi sarsan Gülpınar, "Ak Parti'nin içersinde bu davaya uymayan teşkilat ilkelerini hiçe sayan hatta adı yolsuzlukla anılan isimleri hep bareber temizleyeceğiz" diyerek Şanlıurfa kamuoyunun vicdanına "rahat olun, buradayım, farkındayım..." alt mesajını vermişti. 

Akabinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün İzmir'de Şanlıurfa tanıtım programına katılan ve burada İzmir'deki Şanlıurfa dernekleri ile bir araya gelen Milletvekili Gülpınar'a İzmir'de yaşayan Sanlıurfalı hemsehrilerimiz  büyük sevgi gosterisinde bulundular. 

İzmir'de yaşayan Şanliurfalı'lar "Sayın AB Uyum Komisyon Başkanımız değerli milletvekilimiz M. Kasım Gülpınar bugün göstermiştir ki Sanlıurfalılar birlik bareberlik içinde hareket ettiğinde, dışardan ital abilere ihtiyaç yoktur. Bugun ortaya çıkan bu manzara bizleri umutlandırmıştır Ak Parti'nin sadece Şanlıurfa'da değil, Sanlıurfalıların olduğu her yerde Kasım Gülpınar gibi bir değere sahipseniz tüm engelleri aşarsınız. Biz uzun zamandır böyle bir toblaya hasret kalmıştık. Bakın, sayın vekillerimiz Büyükşehir belediye başkanımız samimiyet ile el ele verdiklerinde Şanlıurfa'nın sesi her yerde güçlü oluyor" diyerek özelikle M. Kasım Gülpınar'ın Şanlıurfa siyasetine yön vermesini beklediklerini vurguladılar. 
 

'

AB Uyum Komisyon Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar'ın son dönemlerde Şanlıurfa siyasetinin yeniden şekillenmesi için ortaya koyduğu çalışmalar Sanliurfalıların yüreklerine su serpmiş gibi görünüyor. Gülpınar'ın bu tutumu ve çalışması devam ederse Ak paritin Şanlıurfa'da yeniden şahlanacağı gözlemleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17