banner262

Gülpınar Samsat'ta Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Samsat Belediyesini ziyaret ederek burada Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ve AK Parti Samsat İlçe Başkanı Hasan Erdem'den ilçenin sorunlarına ilişkin bilgiler aldı.
Daha sonra belediye toplantı salonunda vatandaşlara hitap eden Milletvekili Gülpınar, depremin sıkıntıları içerisinde bulunurken bile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek vererek, referandumda yüzde 95 oranında oy veren Samsatlıların bu sevgisinin takdire şayan olduğunu belirtti.
Milletvekili Gülpınar, "Samsat, sahabe topraklarıdır. Bu topraklarda inançlı insanlar yaşamaktadır. Sizler ile gönül bağımız vardır. Yurdun her tarafı için çalışmaktayız ve Samsat ilçemiz de bizim için önemli ve özeldir. Gerek belediye başkanımız olsun, gerekse de ilçe başkanımız bizleri sık sık ziyaret etmekte sizlerin selamlarını bize ulaştırmaktadırlar. Bizler de haklı taleplerinizde hep değerli Adıyaman milletvekillerimiz ile birlikte sizlere yardımcı olmaya çalışmaktayız. Depremin yaralarının sarılması için çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ilçemize ve ilgili bütün bölgelere hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en kısa zamanda kalıcı konutlara yerleşir ve bu mübarek topraklarda huzur içerisinde yaşarsınız. Hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum" dedi.
Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat ise yaptığı konuşmasında, talep ettikleri her konuda yardım ve desteklerini esirgemeyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a teşekkür ederek, kendilerini Samsat ilçesinde görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17