banner262

Geçmişin muhasebesi

Şanlıurfa CHP eski milletvekili Mahmut Yıldız ile beraberiz.Geçmişin muhasebesi günün değerlendirmesi yapıldı .İşte o sohbetten kalanlar ; 
Öyle bir anlattı ki Cumhuriyet Halk Partisi için elindeki tüm imkanları Cumhuriyet Halk Partisi için kullandı. Öyle bir genel merkez yaptı ki Cumhuriyet Halk Partisinin  Rüyasında göremeyeceği bir genel merkez yaptı .Şu anda Kemal Kılıçdaroğlu ‘num oturduğu binayı kimin yaptığını herhalde bilmiyor .Bunu yapan Cumhuriyet Halk Partisi genel saymanı Mahmut Yıldız tarafından yapıldığı biliniyor herhalde.Recep Tayyip Erdoğan biri milletvekili yakını öldüğü zaman direkmen adresine gider. Kemal Kılıçdaroğlu oturduğu binayı yapan ,oturduğu koltuğu alan Mahmut Yıldız’ın babası öldüğü zaman cenazesine gitmeyecek kadar aciz işte CHP’nin gerçek yüzü bu.Şu anda bütün Cumhuriyet halk partili milletvekilleri ve genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu Yıldız’ı geri vermekten geliyor sebebi ne? İnsan biraz izan sahibi olur.Oturduğum bina ve oturduğum koltuk Sayın Yıldız’ın sayesinde ama siz ne yaptınız Yıldız’ın babası öldüğü zaman Kılıçdaroğlu taziyeye bile gelmedi.Tayyip Erdoğan Abdülkadir Yüksel öldüğünde milletvekilliği kalktığında ne oldu ahde vefa için Abdülkadir Yüksel Bey’in oğlunu milletvekili yaptı.Kılıçdaroğlu ne yaptı oturduğu binayı yapan oturduğu koltuğun sahibi olan Mahmut Yıldız görmemezlikten geldi o yüzden iktidar olamaz Cumhuriyet Halk Partisi çünki insani değerleriniz yok .Mahmut Yıldız ,Zeynep demiş olsaydı şu anda Ak Parti ‘nin milletvekili değil bakanıydı. Yıldız ne yaptı bütün gelen teklifleri geri çevirdi. Cumhuriyet Halk Partisine ihanet etmem dedi. O yüzden iktidar olamazsınız sayın Kılıçdaroğlu.Yazılacak çok şey var ama Sayın Yıldız’ın dediği gibi ben Cumhuriyet Halk Partisi ‘ne sahip çıktım bunlar gelip geçicidir .Kılıçdaroğlu sadece Veli Ağbaba gibi CHP’liler de gazetecilere yasa koyacak geriye kalanlar da onursuzluğu devam ettireceksiniz.Şanlıurfa’dan 2004 de vekil çıkaran Sayın mahmut yıldız genel Sayman iken havaalanında gidip önüne ilikleyip kendisini tanıtanlar Sayın Yıldız’a kafa tutmaya başladı . Bütün bunlar da sizin başarısızlığınızın kare kare fotoğrafı işte.

Anahtar Kelimeler:
ChpMahmut Yıldız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17