banner262

Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti Şanlıurfa Programını Sürdürdü

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa MilletvekiliAydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin CİDİR, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurlu Üyeleri Ahmet Budak, C.Cahit Coşkun, Mustafa Eren, İ. Halil Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural’dan oluşan heyet bugün bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin CİDİR ve beraberindeki heyet ilk olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü mekanımda ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Peygamberler şehri Şanlıurfa’da bulunmaktan memnun olduğunu, Parti olarak Şanlıurfa’ya özel önem verdiklerini söyledi. Milletvekili Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ile birlikte Şanlıurfa’nın sorunlarının çözümü için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini sözlerine ekledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhuriyet Halk Partisi heyetine teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Başkan Beyazgül’ü ziyaretin ardından Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Başkan Gülebak’a Şanlıurfa’da yapmış oldukları çalışmaların amacıyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Gülebak, Şanlıurfa için yapılan tüm çalışmalara gazeteci olarak ve Dernek olarak her zaman destek verdiklerini ve bundan sonrada destek olacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı M. Kamil Güler’i de ziyaret etti.

Başkan Güler, “Şanlıurfa’da Kızılay kan merkezinin olmadığını, Girişimsel Nöroloji doktorunun olmadığını, Şanlıurfa_Suruç veya Şanlıurfa –Akçakale bağlantısının yapılamadığını, Şanlıurfa’nın konut sorununun olduğunu ve Şanlıurfa’nın Sığınmacı sorununun olduğunu aktardı.

Başkan Güler’in aktardığı sorunları not alan Milletvekilleri sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacaklarını söylediler.

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Şanlıurfa Gazeteciler Derneği ziyaretinin ardından Şanlıurfa 27. Bölge Eczacı Odası Başkanı Süleyman Acar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa MilletvekiliAydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin CİDİR, ve beraberindeki heyet Şanlıurfaspor Kulübünü ziyaret edere, Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Heyetinin ziyaretiyle ilgili Şanlıurfaspor Kulübünden yapılan açıklamada; “CHP Şanlıurfa Milletvekilimiz Aziz Aydınlık, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Parti İl Teşkilatı ile birlikte Kulüp Başkanımız Emin Yetim ve Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” denildi.

Öte yandan, Şanlıurfa’da 4 gün boyunca çalışma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Muğla Milletvekili Mursel Alban, Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Hazırlandıkları raporu önümüzdeki günlerde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu’na sunacaklar.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17