banner268

CHP’YE HAKARET EDEN MÜDÜR HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Konuyla alakalı sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan CHP’li Aydınlık, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa İl Başkanımız Hayrettin CİDİR, Haliliye İlçe Başkanımız İ.Halil ALAGÖZ ve yöneticilerimiz Kurucu Değerlerimiz, partimiz ve partililerimiz için ağıza alınmayacak sinkaflı laflar ve hakaretler eden ŞUSKİ Bozova İlçe Müdürü Mustafa SÖNMEZ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bir kez daha belirtelim ki Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK hakkında, Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisi Cumhuriyet Halk Partisi hakkında kimsenin kötü söz etmesine müsaade etmeyiz.

Hadsizlerden yargı önünde hesabını sorarız; tıpkı aynı şekilde sosyal medya üzerinden hakaret ve tehdit dolu mesajlar paylaşan Akçakale Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı'ndan sorduğumuz gibi. Bu hadsizin de görevden alındığı haberini duymak temennisiyle.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269