banner268

CHP Tokat Milletvekili Durmaz, Şanlıurfa’da Ziyaretlerde Bulundu!

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcıları Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun ve Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz ile birlikte;

Yeni Mahalle (Büyükyol) Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz ve Kadıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Küçük’ü, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adnan Yükselir ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Şanlıurfa İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ömer Dodanlı’yı, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem’i 63 Fanatikler Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerden sonra bir açıklama yapan Durmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcılarımız Miktat Aydınlık, C.Cahit Coşkun ve Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanımız Ahmet Açmaz ile birlikte, Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da Faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettik. Başkanlarımızın ve Yöneticilerinin sorunlarını dinledik, çözüm önerilerimizi paylaştık.

Ekonomik ve sosyal sorunlar ülkenin her yerinde hissediliyor. Esnaf, çiftçi, köylü, sanayici, eğitimci, emekli, işçi her türlü kesimden temsilcilerle bir araya geldik, halk değişim istiyor, halk bereketi, refahı ve barışı görmek istiyor! Üretmeyen Türkiye’de her geçen gün büyüyen yoksulluk ve işsizlik var. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu Türkiye’nin her yerinde STK, Muhtarlar ve Kanaat Önderleriyle buluşarak bu sorunların çözümü için yol haritamızı paylaşıyor.

Bizler Ekim ayında CHP heyeti olarak 6 Milletvekili Arkadaşımızla, İl, İlçe Başkan ve Yöneticilerimizle birlikte yine Şanlıurfa Merkez ve İlçelerinde ziyaretlerde bulunduk. Şanlıurfa’mızın birçok sorunu var. Ziyaretlerimiz sonrası ortaya çıkan gözlemleri raporlaştırarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduk. Sorunların çözümü için Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden gelen tüm imkânları seferber edeceğiz. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin, Şanlıurfalı Esnafın, Çiftçinin ve Şanlıurfalı vatandaşların hep misafirperverliği ile karşılandık. İlgi, alaka ve misafirperliklerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. ” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17