banner262

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11.11.2021 tarihinde Şanlıurfa’ya yapacağı ziyaret öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı 13 İlçe Başkanı ile toplantı gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz, Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Akçakale İlçe Başkanı İsa Özgenç, Birecik İlçe Başkanı Sakıp Yaşar, Bozova İlçe Başkanı Ömer Gül, Ceylanpınar İlçe Başkanı Mehmet Yamaç, Halfeti İlçe Başkanı Vural, Harran İlçe Başkanı Yasin İngin, Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Celal Avcı, Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ayıp Demirbüken, Suruç İlçe Başkanı Servet Gören ve Viranşehir İlçe Başkanı Remzi Taylan katıldı.

Toplantıda Şanlıurfa Merkez İlçe ve diğer İlçelerde Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarının yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11.11.2021 tarihinde Şanlıurfa’ya yapacağı ziyaretle ilgili yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.

Toplantıda bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu İlçe Başkanları toplantısına katıldık. İl Başkanımız ve 13 İlçe Başkanımız ile birlikte, Genel çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Partimizin bayrağını Şanlıurfa İlimizde ve İlçelerimizde en üst seviyeye çıkarmak için bu güne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 11.11.2021 tarihinde Şanlıurfa’da misafir edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa ziyaretiyle ilgili de İl Başkanımız ve 13 İlçe Başkanımız ile birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu toplantıya katılım sağlayan İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 11.11.2021 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa programına tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

Daha sonra bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığımızda İlçe Başkanları toplantısı düzenledik. Toplantımızı Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlık ve 13 İlçe Başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Düzenlemiş olduğumuz toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yapmış olduğumuz çalışmaları ve bundan sonra yapacağımız çalışmalar ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfamıza yapacağı ziyareti masaya yatırdık. Düzenlemiş olduğumuz toplantıya katılım sağlayan Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlık ve 13 İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11.11.2021 tarihinde Şanlıurfada düzenleyeceği programa tüm hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17