banner262

CHP İl Başkanı Cidir: Bu Milletin Suçu Sizi 20 Yıl Sırtında Taşıması mı?

İl Başkanı Cidir, yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “20 yıldır yerelde ve genelde Şanlıurfa yönetimini ellerinde bulunduranlar sizlere sesleniyorum bu milletin suçu sizi 20 yıl sırtında taşıması mı? Bu vatandaşların suçu sizlere şehrileminin mührünü vermesi mi? yazık günah sizlere verilen bunca emeğe siz bu güvene laik değilsiniz. Şanlıurfa’nın eğitimine, ulaşımına, enerjisine ve sağlığına çözüm bulamadınız, her konuda Şanlıurfa Türkiye’nin gerisinde kaldı. Bu tablo sizin utanç tablonuz olmalı, bunlar yetmezmiş gibi şimdide sağlıkta utanılacak bir sorun oluştu.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin onkoloji bölümü, tek doktorun ayrılmasıyla kapandı.

40 hastanın tedavisi aksamasın” diye Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli bir doktor, haftada bir gün Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gidecek.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nce görevlendirme yazısı yazıldı.

Yerinde bir karar. Fakat kalıcı çözümlere ihtiyacımız var.

Şanlıurfa’da eksik olan doktorlar açısından iktidarı ile muhalefeti ile elimizi taşın altına koymalıyız.

Bu konuda Bakanlığa, İl Sağlık Müdürlüğüne, Şanlıurfalı hemşerilerime, kısacası hepimize iş düşüyor.

Sayın vekiller ilk işiniz bu konuya çare bulmanızdır, yeter artık birilerinizle uğraşmanız. Enerjinizi Urfanın çözüm bekleyen sorunlarına harcayın. 2023 te açılışını yapacağız dediğiniz 1700 yataklı şehir hastanesini bırakın mevcut hastanelerin eksik araç gereç ve personel eksikliklerini giderin.”

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17