banner268

Ceylanpınar'ın Truva Atları

Mart/2019 Yerel seçimlerine start verildi.Ancak,her seçimde olduğu gibi bu seçimler öncesine AK Parti'nin kendi içersindeki Truva atları sahne almaya başladı.

Özellikle AK Parti'nin HADEP'le yarış içersinde olduğu ilçelerin hedef alınması dikkat çekiyor.AK Parti'nin Truva atları son olarak Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'yı hedef alıp AK Parti'yi ve Menderes Atilla'yı yıpratmak istediler.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla "Maalesef ki içerimizdeki Truva atları halen bitmemiş.Birlik,beraberlik ve dayanışma yemeğini sahte imzalarla siyasi şova çevirmek isteyen bu guruha AK Parti'nin üst organları ve kıymetli Ceylanpınarlı hemşehrilerimin gereken ders ve cevabı vereceğine inanıyoru" dedi.

Başkan Atilla,yaptığı yazılı açıklamaya şöyle devam etti;"

“31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde Ceylanpınar'dan 24 aday adayımız başvuru yapmıştır. Bu aday adaylarından on yedisi, Ankara’da bir restoranında yemekli bir toplantıda buluşmuşlardır.

                Ceylanpınar halkına ve kamuoyuna birlik ve beraberlik mesajı vermek adına yapılan bu toplantıda aday adaylarımız bir belgeye imza atmışlardır.

                Ancak toplantı dağıldıktan sonra belgeyi elinde bulunduran sahtekârlar, görüleceği üzere sonradan farklı bir yazı karakteriyle eklendiği belli olan bir metin kaleme almışlardır. Bu metinde şahsıma yönelik kin ve nefret kusan söylemler vardır. Kötü niyetli yazılan bu metin, bir kısım aday adaylarının görüşüne aykırı olarak sonradan eklenmiştir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17