banner268

Cesur Yürek Tüm Partilere Bedel!

Mart/2019 Yerel seçimlerine aylar kala siyasi partiler özelikle Şanlıurfa'nın sınır ilçesi Ceylanpınar Belediyesini AK Parti'den ve Menderes Atilla'dan geri almak için yoğun bir çalışma içersinde oldukları gözleniyor.

Öyle ki bu siyasi kulis çalışmaları AK Parti'nin içersinde gizlenmiş "Truva Atları" nın devreye girmesiyle Ceylanpınarlıların "Cesur Yürek" diye hitap ettikleri Başkan Menderes Atilla'yı AK Parti'nin aday gösterecek olması kesinleşince sahte imzalarla Başkan Atilla'yı provoke etmeye çalışmaları gelinen noktayı göstermeye yetiyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Ceylanpınarlılar Menderes ve Atilla ile ailesinin Ceylanpınar'da huzur,barış ve de AK Parti'nin siğortası olduğunu belirttiler.Ceylanpınarlılar," İlçemizde barış,huzur ve kardeşliğin son bulması,AK Parti'nin Ceylanpınar'da kaybetmesini isteyen guruplar çeşitli ayak oyunları ile AK Parti'yi ve Başkan Atilla'yı yıpratmak için yırtınıyorlar.Ancak unuttukları bir şey var.Menderes Atille ve Ailesi 1960 yılından bu güne kadar girdikleri her seçimde siyasi rakiplerine oy olarak tur bindirmişlerdir.

Kısacası ne AK Parti'yi ne de Cesur Yürek Başkanımız Menderes Atilla'yı bu bölücülere yedirmeyeceğiz.

Bu seçimlerde de Ceylanpınar huzur, güven ve istikrardan yana oy kulanacaktır.diyerek baskan Atilla'ya desteklerini belirtiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17