banner268

“BUNLARI ASMAK ŞART” DEDİ, HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan’ın sosyal medya üzerinden Cumhuriyet Halk Partililere yönelik tehdit mesajlarına yanıt veren Aydınlık, “sen kimsin ki partimize ‘lanet’ diyebiliyorsun, sen kimsin ki ‘bunları asmak şart’ diyerek tehdit edebiliyorsun, haddini bileceksin. Yargı önünde bunun hesabını vereceksin” diyerek Çokan’a tepki göstermişti.

BELEDİYE BAŞKANI BU ŞAHSI GÖREVDEN ALMALIYDI

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl ve İlçe başkanlarıyla birlikte Başkan Yardımcısı Çokan hakkında suç duyurusunda bulunduktan sonra basın açıklaması gerçekleştiren Aydınlık, “o gün, o gücü nereden bulduysa, o hadsizliği nereden gördüyse onu bilmiyorum, böyle bir açıklama yapmış. Tabi gönül isterdi ki Belediye Başkanımız bu beş günlük süreç içerisinde bu şahsı görevden alsın ama almadı. Bugün teşkilat olarak buraya gelerek bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bu hadsiz insana da fazla bir şey dememiz gerekmiyor çünkü kendini bilmeyen, hadsiz bir insandır. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'de on bir buçuk milyon oy alan bir partidir ve bu partiye lanet parti diyerek CHP’lileri asmak isteyen bir insana gereken cevap yargı önünde verilecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

ZAVALLILARIN TEHDİTKÂR SÖYLEMLERİNİ REDDEDİYORUZ

Başkan Yardımcısı AKP’li Navi Çokan hakkında Şanlıurfa İl Başkanlığı adına suç duyurusunda bulunan ve Şanlıurfa Adliyesi önünde açıklamalarda bulunan Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, “zavallıların, kendini bilmezlerin, yalaka tayfasının medyadaki tehditkâr söylem ve yazıları bizleri gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ve laik, demokratik, sosyal, hukuk devleti düşüncemizden ayıramaz. Siz zavallılar Kuva-yı Milliye ruhunu İngilizlerden, Fransızlardan ve Yunanlardan sorun. Sen ve senin gibi düşünenlerin bu tehditkâr sözlerini reddediyoruz ve tarihin karanlık sayfalarına kaydediyoruz. Mahkemeler önünde sizlerle hukuk çerçevesinde mücadelemizi devam ettireceğiz” diyerek Başkan Yardımcısına tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17