banner268

Bu Memleket Çiftçiyi Çok Arar

 Yerel seçimler yaklaştıkça herkes ve herkesin gönlündeki ismi ön plana çıkarma gayretinde.Kimse bu memleketin menfaatini düşünmüyor.Sosyal medya üzerinden paylaşımlarla kendi aday adayını seçilmiş gibi gösterme çabasına düşmüş. 

  Şimdi bu tespitten uzak,analizden bi haber , Ak Partinin aday belirleme kriterlerinin nasıl olduğunu bilmezlere soruyorum?

  Genel seçimlerde de bundan önceki yapılan tüm seçimlerde de yüzlerce kez papatya falı açtınız hangisi tuttu,onlarca temayül yoklaması yapıldı temayülde birinci çıkan yani taban tarafında takdir edilen ancak genel merkez tarafından tercih edilmeyen çok isme şahitlik etmedik mi? Hal böyleyken niye bu bilgi kirliliğine meydan veriyorsunuz? Kaldı ki bunu yapanlar sözde Gazeteci,sözde teşkilatçı,sözde Urfa sevdalıları.

  Evet hepsi sözde bunları yapan ahbap çavuş ilişkinisi içersinde memleketin siyasetini dizayn etmeye çalışan bir grup güruhtur.Yoksa onların bu memleketin sorunları ,bu memleketın geleceği,bu memleketin huzur barış kalkınmasıyla yakından uzaktan bi gayretleri olmadı olamazda.

  Onların tek derdi kurmuş oldukları kara düzene kimsenin çomak sokmaya kalkışmamasıdır.Ancak unutlmamalıdır ki özellikle iktidar partisi Ak Parti her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de ady belirleme de birinci kriteri aday olacak kişinin millete dokunması yani halkla iç içe, ulaşabilir olamasıdır sonra görevinin hizmet bilinciyle yerine getirip getirmediğidir.Kaldı ki 3 yılda 30 yıllık hizmeti gerçekleştiren bir Başkanı Ak Parti ne diye diskalifiye etsin ki.Demem o ki dereyi görmeden paçaları sıvamanın bi anlamı yok.

  Sayın Cumhur Başkanımız resmi açıklamayı yapana kadar bu makamlara talip olan herhanği bir ismi de görevi tevdi edebilir.Sonuçta Ak Partiye verilen her oyun Recep Tayyip Erdoğan'a verildiğini biliyoruz.

  Son söz bu memleket kendisi hizmet edeni asla unutmaz.Makamlar gelip geçiçidir öenmli olan Gökkube'de hoş bir seda bırakmaksa bnce Nihat Çiftçi yaptığı hizmetlerle bunu başarmıştır.

  SİZCE?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17