banner268

Beyazgül Büyükşehir'e Aday Adayı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'na kalabalık bir toplulukla gelen Beyazgül'ü İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız yaptığı konuşmada" Bir önceki dönem İl Başkanlığımızı yapan değerli dava arkadaşımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diyerek Beyazgül'ün başvurusunu resmi olarak teslim aldı.

Aday adaylığını resmi olaral ilan eden Zeynel Abidin Beyazgül ise bu kararının başta şahsına,ailesine ve Şanlıurfa'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak "Şanlıurfa benim sevdam,Ak Parti ise benim davamdır.Sevdama ve davama her mevkide hizmet etmeye hazırım.AK Parti'nin kurumsal olarak aday belirleme süreci vardır.Biri birinden değerli aday adaylarına başarılar dilerim" derken kendisi iç de "hakkımda hayırlısı ne ise o olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269