banner268

Bayuk,Başarılarıyla Göz Dolduruyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesliği'ne seçildiği günden bu yana her zaman sahada olan,Belediyenin tüm etkinliklerinde bilgi,birikim ve tecrübesi ile Başkan Z.Abidin Beyazgül'e katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Faruk Bayuk'un başarılı performansı Şanlıurfa'da AK Parti'nin yükselmesinde önemli unsurlardan biri olarak gözlemleniyor.

Şanlıurfalılar,Bayuk'un başarılı çalışmalarını değerlendirirken "Faruk Bayuk,yıllardır hem vatandaşın içersinde hem de siyasetin. AK Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar parti içersinde aldığı her görevi başarı ile yerine getirmiş,medya sektörünün .çersinden geldiği için vatandaşın sorunlarını da bir bir bilmesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile vatandaş arasında sağlıklı bir iletişim kurmasına vesile olmaktadır.

Bu artıları ile Şanlıurfa'nın tüm yükünü omuzlayan Şanlıurfa sevdalısı Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün yükünü paylaşan bir değerimiz olarak Bayuk'un bu özverili hizmet anlayışını taktir ve tebrik ediyoruz" diyerek Faruk Bayuk'la gurur duyduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269