banner262

Başkan Yıldız "hep birlikte gönül seferberliğimize devam edeceğiz”

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız kentin talepleri, ihtiyaçları ve devam eden projelerin son durumu hakkında Ankara’da bir dizi temas gerçekleştirdi. Ankara’daki ziyaretlerin hemen ardından Şanlıurfa’ya dönüş yapan Başkan Yıldız Mahalle Başkanlarıyla Telekonferans yöntemiyle bir araya geldi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Halil Eşiyok, Orhan Çelik ile Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve Hilvan İlçe Mahalle Başkanlarının da katılımıyla Video Konferans sistemiyle bir araya geldi. Başkan Yıldız, toplantıda Hilvan Teşkilat çalışmalarını, mahallelerin son durumunu ve taleplerini değerlendi. 
Bir süredir Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Telekonferans sistemiyle toplantılarına devam eden Başkan Yıldız bugün de Hilvan İlçe Mahalle Başkanlarıyla AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bugüne Şanlıurfa’da ve Ülke genelinde yapılan yatırımları, pandemi sürecinde AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları ve Mahalle Başkanlarının bu dönemde nasıl bir rol üstleneceği konuşuldu. Tüm Mahalle Başkanlarıyla tek tek konuşan Başkan Yıldız Mahalle Başkanlarının süreçle ilgili neler yaşadığını vatandaşların Mahalle Başkanlarından bu süreçte neler istediğini dinleyerek taleplerin bir an önce karşılanması için gerekli adımları attı.
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Başkan Yıldız, “Hilvan İlçe Mahalle Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Video Konferans sistemiyle gerçekleştirdiğimiz toplantıda Mahalle teşkilatlarımızın durumları, kongre sürecimiz, Türkiye genelinde artan vaka sayıları ve çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu yöntemle Mahalle Başkanları Toplantılarımız devam edecek. Kentimizde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi ve pandemi sürecinde yaptıklarımızı istişare ederek Şanlıurfa’mıza yakışan hizmet ataklarımızı hep birlikte devam ettireceğiz. Bundan sonraki süreçte yapmayı planladığımız çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduğumuz toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Mahalle Başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Şanlıurfa teşkilatımızla hep birlikte gönül seferberliğimize devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17