banner262

Başkan Yıldız "Hep Birlikte, Azimli,Kararlı ve Emin Adımlarla İlerliyoruz"

Yıldız sosyal medya hesabından yaptığ açıklamada;

14 Ağustos 2001 Tarihinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Başlattığı Erdemliler Hareketi Bugün 19. Yılını Geride Bırakıyor.Partimiz Halkımızdan Aldığı Yetki ve Hayır Dualarıyla Türkiye’ye Büyük Eserler, Büyük Hizmetler Kazandırmanın Bahtiyarlığını Yaşıyor.

Allah'a Hamdolsun ki Türkiye 19 yıl İçinde Çok Önemli Mesafeler Katetti ve Hayal Gibi Görünen Nice Hedeflere Ulaştı. Yine Liderimiz Önderliğinde Aziz Milletimizden Aldığımız Güçle 2023, 2053 ve 2071 Hedeflerine de Hep Birlikte, Azimli,Kararlı ve Emin Adımlarla İlerliyoruz.

AK Parti'mizin Kaderiyle Türkiye'nin Kaderi Bir Olmuştur. Bugün Sınırlarımızda Yerli ve Milli Teknolojimizle Destan Yazarken, Doğu Akdeniz'de Kendi Kaderini Kendi Tayin Eden, Libya'da, Afganistan'da ve Daha Bir Çok Yerde Zalime Karşı, Mazluma Nefes Oluyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ınHer Daim İfade Ettiği Gibi Bizler Bu Ülkenin, Bu Aziz ve Kadim Milletin Her Daim Hizmetkârları Olacağız. Gerek Şanlıurfa'mızda Gerekse Ülke Bazında Kalkınma Hamleleri Yanında Bir Örümcek Edasıyla Heryeri Hizmet Ağıyla Öreceğiz.

Hatırlayın 3 Kasım 2002'de Meclise Sokmadılar, 2008'de Milletin Partisini Kapatmaya Çalıştılar, 2012'de MİT Kumpasıyla Kirli Eller Sahaya İndi, 2013'te 3 Ağacı Bahane Ederek Ülkeyi Ateş Çemberine Almak İstediler, 15 Temmuz 2016 Günü Darbe Yapmak İstediler. Ama BAŞARAMADILAR.

Dünya Siyaset Tarihinde Her Türlü Kirli Oyun, Terör, Darbe, Manipülasyon, Ekonomik Saldırılar, İç ve Dış İhanetler, Sınırlarındaki Savaşlar Dahil Bu Kadar Engelle Karşılaşıp Bu Derece Ülke Siyasetine Damga Vurmuş Tek Partidir AK PARTİ.

Türkiye AK Parti iktidarından önce yardım alan bir ülke iken, AK Parti iktidarı ile yardım eden bir ülke haline geldi. Türkiye, AK Parti İktidarından Önce Ayağında Prangalarla Yaşayan Ülke İken Bugün AK Parti İktidarıyla Tam Bağımsız, Güçlü ve Kalkınmış Bir Ülke Olmuştur.

AK Parti Türkiye'nin Özetidir. Partimiz Her Etnikten İnsanın Kardeşlik Yeri, Her Dilden İnsan Birlik Yeri, Her Dinden İnsan Bağlılık Yeri Olmuştur. Bizler 'Halka Hizmet Hakka Hizmet' Düsturuyla Bakıp, "Yaratılanı Severiz Yaradandan Ötürü" Şiarıyla Yaklaşıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde; "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" Diyerek Çıktığımız Yola, Kadını, Genci, Yaşlısı Tüm Milletimizin Desteğiyle Yolumuza Devam Ediyor, Büyük ve Güçlü Türkiye Sevdasıyla Gece-Gündüz Demeden Çalışıyor, Hizmet Üretiyor Gönüller Kazanıyoruz.

Güçlü Bir Devlet İçin, Büyük Bir Millet İçin,İstikbal ve İstikrar İçin,Üretim ve Teknoloji İçin, Mega Projelerin Devamı İçin, Vatan İçin,Bayrak için, 2023, 2053 ve 2071 Hedeflerimiz İçin DURMAK YOK YOLA DEVAM... Kuruluşun Kutlu Olsun

AK Parti’miz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17