banner262

Başkan Yıldız "AK Parti'de Bayrak Yarışı Bitmez"

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu'nun İlçe Başkanlığı için yeniden aday olmayacağının ardından AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız sıcağı sıcağına www.urfagap.com haber merkezine konu ile ilgili açıklamayaptı.

Başkan Yıldız yaptığı kısa değerlendirmede şu görüşleri dile getirdi;

"Öncelikle şunu düzelteyim.Haberinizde yer alan "İl Başkanına ulaşamadık" cümlenizi düzeltmek isterim.Çünkü tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim iyi bilir ki arayan her kes bana rahatlıkla ulaşabilir ancak toplantı ve programlarda olursam haliyle cevap veremiyor olurum daha sonra mutlak dönüş sağlarım tıpkı şimdi haber merkezinize dönüş sagladığım gibi.

Bu düzeltmeyi yaptıktan sonra Haliliye merkez ilçe başkanlığı konusu tamamen Genel merkezimizin teşkilatımızın istişareleri neticesinde en doğru ismi belerliyecektir.

AK Parti'de bayrak yarışı bitmez.Sayın Aksu görevi süresince canla başla partimize hizmet etmiştir,yerine gelecek olan arkadaşımızında en az Aksu kadar bu davaya hizmet edeceğine supem yoktur.

Birlik ve beraberlik içersinde AK Parti,Şanlıurfa'da hep başarılı olmuş bundan sonrada başarılı olması için tüm teşkilatımız aynı şevk ve azimle çalışmaya devam edecektir"diyerek görev değişikliklerinin AK parti çatısı altında kırgınlıklar yol açamayacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17