banner268

Başkan Kuş Türkiye'de dereceye girdi Urfa'nın gururu oldu

Sonar Araştırma, yerel seçimlerin birinci yıl dönümünde İstanbul hariç 20 Büyükşehir’deki nüfusu yüksek olan 147 ilçenin belediye başkanlarının başarı performansını ölçtü. En başarılı belediye başkanları anketinde Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk 20 sıralamasında 13 sırada yer alırken AK Partili belediye başkanları arasında üçüncü seçildi.

ilk 20 belediye arasında CHP'nin 10, AK Parti'nin 7, MHP'nin 2, İYİ Parti'nin ise 1 belediyesi sıralandı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Partili belediye başkanları arasında üçüncü olurken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçeler yapılan ankete dâhil olmadı.

Araştırma; 15 Ocak – 15 Mart tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak İstanbul hariç, nüfusu yüksek 20 Büyükşehir’in 333 ilçesinin 147’sinde (nüfusu görece yüksek) gerçekleştirildi. Bu 147 ilçeden 27 tanesinde 1000 ila 1200 (ortalama) yüz yüze anket yöntemi uygulandı. 120 ilçede ise ortalama 400 telefon anketi (CATİ) yapıldı. Genel ortalamada cinsiyet ve yaş kotaları, Türkiye İstatistik Kurumu’nun tespitleri ve verileri doğrultusunda gerçekleştirildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17