banner262

Başkan Kuş Çalışıyor,Eyyubiye Çağ Atlıyor.

Eyyubiye Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana ortaya koyduğu vizyon,proje ve hizmetler ile Eyyubiye İlçesinin makus tarihini değiştiren Eyyubiyeli vatandaşların takdirini kazanan Belediye Başkanı Mehmet Kuş hakkındaki fikirlerini www.urfagap.com'a değerlendiren vatandaşlar şu görüşleri dile getirdiler.

"Tevazzu,samimiyet ve adalet duygusunun yerleşmiş olduğu Eyyubiye Belediyesi Başkanımız Mehmet Kuş'la her gün bir adım daha gelişiyor,güzelleşiyor.Doğalgazla başlayan,noterlik,banka şubesinin açılması ve her mahalleye yeşil alan ile Eyyubiye bu güne kadar görmediği hizmetlere bir bir kavuşuyor.

Bizler Eyyubiyeli olarak derdimizle dertlenen,vicdanına güvendiğimiz Başkanımız Mehmet Kuş'a her zaman ulaşabiliyoruz.Başkanımıza ilettiğimiz sorunların sahada çözüldüğünü görüyoruz.

Başkan Kuş'a bu güne kadar yaptıkları için Eyyubiyeliler olarak minnettarız.

Konu ile göürüşlerine başvurduğumuz Başkan Kuş ise;

Sevdamız Eyyubiye,yolumuz hizmet yoludur.Bu yolda başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Z.Abidin Beyazgül olmak üzere AK Parti'nin AK Kadroları ile el ele vererek Eyyubiye'yi hak ettii hizmetlere kavuşturacağız.Yeterki Eyyubiyeli vatandaşlarımız bizlere desteğini esirgemesin"

Eyyubiye'nın makus talihini,Eyyubiye'nin hizmetkarı olan bu ekip değiştirecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17