banner268

BAŞKAN EKİNCİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Ekinci, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Siraç Yıldırım’ın Tarım Lisesi toplantı salonunda düzenlediği “Gençlik Buluşması” programına katılarak, gençlerin sorularını yanıtladı, talep ve önerilerini dinledi. 


Başkan Ekinci, gençlerin sorun ve taleplerini tek tek not alarak, sorunların çözümü konusunda ellerinden gelen çabayı göstereceğini söyledi.


İlçede gençlere yönelik yapılan yatırım ve hizmetleri de anlatan Başkan Ekinci, “Gençlerimize, daha güzel ve yaşanılabilir bir ilçe bırakmak için azim ve gayretle çalışıyoruz" dedi. 


Geleceği ve Viranşehir’i emanet etmek istedikleri gençlere sahip çıkma anlamında düzenlenen etkinlikten dolayı Gençlik Kolları Başkanı Sıraç Yıldırım’a teşekkür eden Ekinci, şunları kaydetti. “Gençlerimizin beklentilerine cevap verecek birçok projeyi hayata geçirdik ve bu projelerimizin devam da gelecek. Bugün burada, gençlerin bizden neler istediklerini, neler talep ettiğini öğrenmek için bir aradayız. Viranşehirimiz de sosyal ve kültürel projeleri inşa ederek, yediden yetmişe herkesin memnuniyetini kazanmak için çalışıyoruz. Bu anlamda fikir ve düşünceleriyle projelerimize ışık tutan gençlerimize teşekkür ediyorum"
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma programının ardından Başkan Ekinci tarafından gençlere çeşitli hediyeler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17