banner262

BAŞKAN BAYDİLLİ GÜNEYDOĞU'NUN EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI ARASINDA

Yaptığı hizmet ve projelerle Karaköprü’yü geliştiren ve kalkındıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ORC Araştırma Şirketi tarafından 30 büyükşehirde, 25 bin seçmenin üzerindeki tüm ilçelerde yapılan Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde en başarılı 2. Belediye başkanı seçildi. Araştırmada Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu yüzde 4,2 artışla birinci sırada yer aldı.

Başkan Baydilli bu araştırmaya göre Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde son iki yılın en başarılı ilçe belediye başkanları listesinde ikinci sırada bulunuyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 56,6 oy oranına sahip olan Başkan Baydilli, araştırmaya göre başarı oranını yüzde 3,7 oranında artırarak başarı oranını yüzde 60,3 oranına yükseltti.

Araştırma, ORC Araştırma Şirketi tarafından 19 Mart-7 Nisan 2021 tarihleri arasında 30 büyükşehirde, 25 bin seçmenin üzerindeki tüm ilçelerde gerçekleştirildi. Yüz yüze ve CATI yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmaya 27 bin 160 kişi katıldı.

Araştırma sonrasında ise en başarılı belediye başkanları listesi oluşturuldu. Listede 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde almış olduğu oydan daha fazla başarı oyuna sahip olan ilçe belediye başkanları bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17