banner262

Ayhan "Yalçınkaya,20 ayda 20 tane çivi bile çakmamıştır"

Abdülhakim Ayhan "Borç 52 milyon değil 23 milyondur"

Urfagap Tv'ye konuşan Akçakale eski Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan,Mehmet Yalçnkaya'nın önceki günlerde Gap Tv'ye yaptığı açıklamalar tamamen yalan ve yalnış olduğunu söyledi.

Kendi dönemlerinde Akçakale Belediye'sini toplam 23 milyon borçla devir ettiğini ancak mevcut Başkan Yalçınkaya'nın her konuda olduğu gibi borçlanma hussunu da çarpıtarak kamuoyunu yalnış bilgilendirdiğini söyleyen eski Başkan Ayhan "Biz belgelerle konuşuruz.Kurumunuza ilettiğimiz belgede Akçakale Belediyesini ne kadar borçla devir ettiğimiz ortadadır"diyerek Yalçınkaya'ya cevap verdi.

Ayhan "Yalçınkaya'nın hizmet olarak dile getirdiği çalışmaların bir çoğunu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları yapmıştır.Mevcut Başkan Yalçınkaya,20 ayda 20 tane çivi bile çakmamıştır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17