banner268

Atilla: 2019 Seçimleri Ülkemiz İçin Çok Önemli

AK Parti ilçe binasında düzenlenen yemekli toplantıya Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek, yeni seçilen ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Belediye Eski Başkanı Mehmet Sait Atilla katıldı. Yeni seçilen AK Parti ilçe yönetim onuruna verilen yemekte konuşan yeni ilçe Başkanı Halid Şimşek, parti olarak herkesi kucaklayacaklarını söyleyerek, yakalamış oldukları büyük heyecanı 2019 seçimlerine taşıyacaklarını belirtti. Şimşek, "Ceylanpınar'ın mozaiğini ilçe yönetimine yansıtmaya çalıştık. Yönetimimizde 30 kişi vardır ve birinci ile otuzuncu arasında hiç bir fark yoktur. Partimizin de bizden istediği budur. Biz büyük bir heyecan yakaladık. Bu heyecanı kongremizde gördük. Kongreden sonra bugüne kadar Ak Partiye ayak basmamış nice insanlar büyük bir coşkuyla partimize geldiler. Bize düşen de bu coşkuyu bugün nasıl yakaladıysak bu coşkuyu 2019'a taşıyarak ilerlemektir." diye konuştu.

ATİLLA: 2019 SEÇİMLERİNE ODAKLANMALIYIZ

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Menderes Atilla da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Makam ve mevkilerin geçici olduğunu ifade eden Başkan Atilla, önceki yönetim kurulu üyeleri ve eski başkan Ahmet Güntekin'e vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

2019 seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu ifade eden Başkan Atilla, "Şu andan itibaren 2019'da yapılacak seçime odaklanmamız gerekiyor. Hep beraber çalışmamız lazım. Hep beraber mücadele etmemiz lazım. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz ve beraber mücadele etmeliyiz." dedi.

"BİR OY BİLE ÇOK ÖNEMLİ"

Bir oyun bile önemli olduğunu vurgulayan Başkan Atilla, "Diyebilirsiniz 80 milyon nüfuslu Türkiye'de Ceylanpınar'da 2 oy arttırsak ne olur? Çok şey olur. Hani bir atasözü derki, 'Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir kahramanı, bir kahraman da bir ülkenin kaderini değiştirir.' Biz de yarınlarda ümmetin kaderini değiştirecek olan Recep Tayyip Erdoğan'ın atının nalına çivi olacağız. Bu mücadelede ve bu cihatta hep beraber olacağız." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17