banner268

AK parti hizmete son sürat

İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte başlattığı ahde vefa ziyaretleri kamu oyunda büyük taktir topladı.

Ziyaretleri kapsamında çalmadık kapı,ziyaret edilmedik esnaf bırakmayan AK Parti teşkilatı günün yorgunluğunu Şanlıurfa'nın tarihi mekanlarından Pınarbaşı Taş Konakta attılar.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Cemil Cadak'ın organize ettiği ziyarette;

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız'ın yanısıra,il baskan Yrd Mali ve İdari İşler baskanı Cemil Cadak,İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Fırat Çiftçi,İl Başkanı Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı İbrahim Kaymaz,İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Faruk Bayuk,İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Suyun katıldılar.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Pınarbaşı Taş Konak Yönetim Kurulu Üyes,www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanı gazeteci Fuat Erbülbül ;

AK Parti'nin başta Başkan BahattinYıldız olmak üzere tüm il teşkilatının vatadaslara bire bir ulaştığını,gece gündüz demeden memleketin sorunlarına cözüm bulmaya çalıştığını

teşkilatın bu enerji ile yapılacak Mart/2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin başarılı olacağını belirterek Ak Parti İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17