banner262

Ak Parti Hilvan Delege Seçimi Heyecanı

Heyecanın yaşandığı delege seçimine AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Murat Yetkin Varan, İl Teşkilat Başkanı Orhan Çelik, İlçe Koordinatörü Abdulkadir Karacabey, Belediye Meclis üyeleri, parti üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

Delege seçimi öncesinde konuşan Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, bugüne kadar parti çatısı altında birlik ve beraberlik içinde hareket edip ak davaya hizmet ettiklerini belirterek, bundan sonra da aynı şekilde, gerek ülkemize ve gerek şehrimize daha fazla hizmet etmek için aynı birlik ve beraberliği sürdüreceklerini ifade etti.

Kongre öncesi delege seçimleri öncesi salondaki katılımcılara hitap Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Türkiye'nin Suriye sınırında yaşananları ve Ortadoğu'daki gelişmeleri değerlendirdi. Bayık 'ABD ve Avrupa ülkeleri ile birlikte Rusya gibi devletler, Suriye'deki petrol kaynaklarına göz dikip, sınır güvenliğimizi terör ile tehdit etmektedirler. Türk ve İslam düşmanı etnikleri Kürt savunmacısı gibi gösterip sınırımızda bir terör koridoru oluşturma çabalarına karşı var gücümüzle ve birlik beraberliğimizle karşı çıkacağız. Bütün bu gelişmelerin karşısında dik duruşunu bozmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bölgede bir güç sahibi ve söz sahibi olmasını sağladığı gibi, aynı zamanda oluşturulmak istenen terör koridoru projesinin de gerçekleşmemesi için tüm imkanları seferber etmiştir. Bu birlik ve beraberliğimiz ilelebet devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 7. Olağan Kongre öncesinde yapılacak delege seçinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum' dedi.

Katılımcılara teşekkür eden Ak Parti Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Av. Orhan Çelik 'Kongre sürecinin başlaması itibarı ile bugün Hilvan'da gerçekleştirdiğimiz delege seçimine katılan ve süreç içerisinde emeği geçen herkse teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun' şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAk PartiHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17