banner262

Zabıta ekipleri Hilvan’da fırınları denetledi

İlçe merkezinde faaliyet gösteren ekmek ve unlu mamul işletmelerine yönelik düzenlenen denetimlerde ekmek gramajları, havalandırma sistemi, hijyen kuralları ve işyeri açma ruhsatları kontrol edildi.

Yapılan denetimler ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü; ‘Vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve işletme çalışanlarının hijyen kurallarına uymaları yönünde denetimlerde bulunup uyarılarda bulunduk. Fırın ve unlu mamul işletmeleri başta olmak üzere ilçe merkezinde yaptığımız kapsamlı denetimlerde un çuvallarının saklandığı ambarlar, hijyen, havalandırma sistemi, işyeri açma ruhsatı, gramaj ve fiyat tarifesi kontrollerinde olumsuz bir durumla karşılaşmamak bizleri sevindirdi. Halkımıza her zaman daha güzel daha sağlıklı bir hizmetin sunulması için denetimlerimiz programlı bir şekilde devam edecek.’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17