banner262

VİRANŞEHİR’DE DEFORME OLAN YOLLAR ONARILIYOR

Üst yapı çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, İlçenin Gölbaşı Mahallesi Paşa Konağı Caddesinde Dedaş’ın alt yapı çalışmaları sırasında caddenin bozulan ve deforme olan kısımları kilitli parke taşı döşenerek onarılıyor.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “İlçemizde fen işleri ekiplerimiz tarafından, altyapı çalışmaları veya kullanımdan dolayı bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmaları yapılırken, bir yandan da Kırsal Mahallelerde stabilize yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye olarak merkez ve kırsal mahallelerimizde yolların üzerinde meydana gelen çukurlar, trafikte aksamalara yol açıyor ve araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Güzel ilçemizi daha güzel, daha yaşanılabilir bir hale getirmek sloganı ile Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.


Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı bu çalışmalar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17