banner262

Viranşehir İlk Kez Kitap Fuarı İle Tanışacak

14 - 22 Aralık tarihlerinde açık olacak "Viranşehir 1. Kitap Günleri" fuarına 20'den fazla yayınevi ve birçok yazar katılacak.

İlçede ilk defa bir kitap fuarının düzenlenecek olmasının kendileri açısından çok sevindirici olduğunu ifade eden Kaymakamımız Sayın Ömer Dereci: " İlçe olarak kitap okuma oranlarına bakılırsa Türkiye ortalamalarının altında olduğumuzu görürüz. Viranşehir'de ilk kez düzenlenecek olan kitap fuarı ile birçok yayınevi ve yazarı ilçemizde ağırlayacağız. Bu vesile ile çocuklar ve gençlerin kitaba ilgisini çekmiş olacağız. İlçemizde 60 bin'den fazla öğrencimiz var. Kitap fuarına katılacak öğrencilerimizi kitapla buluşturmak da amaçlarımız arasındadır. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tüm ilçe halkımızı ve kitapseverleri kitap fuarına davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Viranşehir 1. Kitap Günleri" fuarına birçok seçkin yazarın iştirak edeceği belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, yazarların imza günleri ile okurlarla buluşacaklarını kaydetti. Viranşehir'de ilk defa yapılacak olan kitap fuarının önümüzdeki yıllarda da devam ettirilmesini sağlayacaklarını ifade eden Müdür Turğut, yerel yazarlar için de kitap fuarının büyük bir fırsat olduğuna inandığını söyledi.

Öğrenciler ve öğretmenleri kitap fuarına davet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut: "Bu tür fuarlar bilhassa gençlerin ve halkımızın kitap okumalarına çok büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu fuarların ilerleyen yıllarda da devam etmesini diliyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17