banner262

Viranşehir'de Cuma Namazı Hazırlığı

Camilerin ibadete açılma kararının ardından Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,ilçede bulunan tüm camilerde temizlik ve yıkama çalışmalarına başladı.

Hürriyet mahallesinde bulunan Haci İbrahim Güneş camisi'nde Temizlik İşleri Müdürü Hıdır Çakar gözetiminde başlatılan temizlik çalışması, diğer tüm camilerle devam etti.

Temizlik ve yıkama çalışmaları öncesi,Viranşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri de, çalışmalar kapsamında cami ve okul bahçelerinde ot biçme çalışması gerçekleştirdi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci,yaptığı açıklamada, dezenfekte ve temizlik çalışmalarına kentin tüm camilerinde başladıklarını söyledi.

Cuma namazı için hazırlanan camilerin yıkanıp temizlendiğini anlatan Başkan Ekinci, sadece camilerde değil, daha önce alınan kararla Cuma namazının kılınacağı, Okullarda,Kapalı Halı sahaları ve semt pazarlarında aynı çalışmanın yapıldığını belirtti.

Normalleşmeyle birlikte önlemleri de artırdıklarını belirten Ekinci, Camilerin tekar ibadete açılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cami cemaati ise, Camilerin tekrar ibadete açılmasından dolayı çok heyecanlı ve sevinçli olduklarını belirterek, yapılan temizlik çalışmalarından dolayı Viranşehir Belediyesine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17