banner262

Viranşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Maske,mesafe ve temizliğe uyularak yapılan etkinlikte Şehit ve gaziler anıldı.


Hükümet Konağı  önünde bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tebriklerin kabulüne geçildi.

Kutlama Törenine,  Viranşehir Kaymakamı  Ömer Dereci, İlçe Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Binbaşı Mehmet Köpüklü, İlçe Belediye Başkan Salih Ekinci Cumhuriyet Başsavcısı  Aydın Tuncay İlçe Emniyet Müdürü vekili Remzi Özer, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen  Mehmet  Emin Çağlar Avci, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, AK Parti Viranşehir ilçe Başkanı Ali Tekin, CHP Viranşehir İlçe Başkanı Remzi Taylan, Gaziler, askerler ve kurum müdürleri katıldı. Günün ve anlamı konuşması piyade Teğmen  Furkan Dinçer yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17