banner262

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci "Çok Amaçlı Saha ve halı saha yapımı için yarın ilk kazmayı vuruyoruz.

Başkan Ekinci, Anadolu Ajansının Sarıbal Kırsal Mahallesinde “Tenisle tanışan köylüler kendi imkanlarıyla yaptıkları kortta raket sallıyor” haberinin ardından gündem olan mahalleye çok amaçlı sahanın yapılması için ilk kazmanın yarın vurulacağını söyledi.


Belediye Başkanı Salih Ekinci, kendilerini ziyaret eden Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürü Halil Eren, Gençlik Spor yatırım İnşaat Şube Müdürü Emrah Yaşar ve Projenin mimarı Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Avcıbaşı ile yapılacak tesisler için bilgi alışverişinde bulundu.


Yapılan istişarenin ardından açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Gençlik Spor Bakanlığı ve Viranşehir Belediyesi iş birliği ile yapılacak Çok Amaçlı Saha (Tenis, Voleybol, Basketbol) ve halı saha yapımı için yarın ilk kazmayı vuruyoruz. Yapılacak tesisin şimdiden Mahalle sakinleri ve İlçe halkına hayırlı olsun” Dedi.
Gençleri spora teşvik etmek ve İlçenin sporla anılması için var güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Ekinci, İlçede yapımı devam eden ve yapılacak spor tesislerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17