banner262

Vekil Cevheri’den Başkan Bayık’a ziyaret

Ak Parti Hilvan İlçe Koordinatörü Abdülkadir Karacabey ile birlikte Hilvan Belediyesini ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın 2021 yılı projelerinin takipçisi olduğunu belirtti.

Hilvan Belediyesinde, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bayık yeni yılda hayata geçirmeyi planladığı projelerinin hayata geçirilmesi için Milletvekili Cevheri'den destek istedi.

Hilvan Belediyesine yapmış olduğu ziyaretinde Hilvan’ın gelişmesi için tasarlanan projeler hakkında bilgi alan Cevheri, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın göreve geldiği günden buyana ilçeye büyük hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek ‘Şanlıurfa ve Diyarbakır illeri arsındaki konumu ve verimli tarım arazilerine sahip olması nedeniyle gelişime açık bir alana sahip olan Hilvan ilçemizin kalkınması için Belediye Başkanımızın hazırlamış olduğu 2021 yılı performans programı, ilçemizin gelişmesine yönelik amaç ve hedefleri hakkında istişarede bulunup projelerinin hayata geçmesi için ilgili bakanlıklarla görüşme sağlayacağız. Bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan başkanımızın yeni yılda da başarı göstereceğine inanıyor ve her zaman destekçisi olacağımızı söylemek istiyorum’ sözlerine yer verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevherinin değerli ziyaretinden onur duyduğunu belirterek açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘İlçemize yaptığımız yatırımlar ile şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bugün Belediyede ziyaretimizde bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheriye Meclis üyelerimiz ile birlikte 2021 yılında gerçekleştireceğimiz projelerimizi sunup destek istedik. İlçemizin gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan kentsel dönüşüm ve gelişim projesi ile kadınlara yönelik istihdam alanı için desteğini esirgemeyeceğini ifade eden Milletvekilimiz ilgili bakanlıklarla görüşme gerçekleştireceğini ifade etti. İlçemizi yarınlara taşıyacak ve halkımızın daha iyi imkânlarda yaşamasını

sağlayacak olan bu güzel projelerin hayata geçmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız’ ifadelerine yer verdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Hilvan Belediyesine yapmış olduğu ziyaret sonrası Hilvan Belediye Başkanı, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hilvan İlçe Kaymakamı Coşkun Doğan’ı ziyaret ederek ilçede devam eden pandemi ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ardından Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar’ı ziyaret edip çiftçi sorunları hakkında istişarede bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17