banner262

"Vatandaşa hizmet için çalışıyoruz"

Ramazan ayında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Karaköprü Belediyesi kilitli parke döşeme çalışmalarını iftardan sahura kadar sürdürürken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sahur vakti Fen İşleri ekiplerinin Narlıkuyu mahallesinde yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Kilitli parke çalışmalarını inceleyen ve çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Baydilli incelemenin ardından işçilerin kurduğu sahur sofrasına konuk oldu. İşçilerle birlikte sahur yapan Başkan Baydilli, kurum olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ve hizmet etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Vatandaşlara hizmet etmek için her zaman çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan nedeniyle çalışmaların gece yürütüldüğünü kaydetti. Başkan Baydilli, "Narlıkuyu mahallemizde Fen İşleri ekiplerimizin kilitli parke döşeme çalışmalarını inceledik. Ekiplerimiz durmadan yorulmadan vatandaşa hizmet için çalışıyor. Biz de hem sahur vakti çalışmaların gidişatını öğrenmek hem de sahuru işçilerimizle geçirmek için onlarla bir araya geldik. Ben bu özverili çalışmalarından dolayı ilgili Başkan Yardımcımıza, Fen İşleri Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli incelemenin ardından işçilerin sahur sofrasına konuk olurken, bir süre işçilerle sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17