banner268

Valilikte Halk Günü Toplantısı

Vali Yardımcısı Ufuk Akıl başkanlığında yapılan halk gününe, kamu kurum kuruluşlarının yetkilileri ve temsilcileri de katıldı.

Vatandaşların başta sağlık raporları konusundaki şikayetleri, İŞKUR, belediye hizmetleri ve çeşitli kamu kuruluşlarından aldıkları hizmetlerle ilgili talep ve şikayetlerinin gündeme taşıdığı halk günü toplantısına katılan vatandaşların talepleri kayıt altına alındı.

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili sorunlarına çözüm bulmakta sıkıntı yaşayan, sorunuyla ilgili başvuracağı mercii ve başvuru yöntemini bilmeyen vatandaşların sorunlarını doğrudan ilgililere aktararak çözüm yoluna ulaştığı halk günü toplantıları, her ayın son haftasında gerçekleştiriliyor. Toplantıda gündeme getirilen sorun ve talepler İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce tutanak altına alınarak, çözümü noktasında Şanlıurfa Valiliği tarafından takip ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17