banner262

Vali Erin Telabyad’da Güvenlik Güçleri ve Halkla Bayramlaştı

Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının hakim olduğu Telabyad’a geçen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, burada sınır ötesi görevinde bulunan Polisler ve Mehmetçiklerle bayramlaştı.

Müşterek Karargah Komutanlığı ve Polis Merkezini ziyaret ederek sınır ötesinde görev yapan asker ve polislerle bir araya gelen Vali Erin, kontrol noktalarını ziyaret ederek görevli personelin yemekleri hakkında da bilgi aldı.

Telabyad’daki bayram ziyaretlerine ilçe esnafını ziyaret ederek devam eden Vali Erin, ziyaret ettiği esnafın bayramını tebrik ederek, hayırlı işler diledi.

Vali Erin’e Telabyad ziyaretinde, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17