banner262

Vali Erin Bozovalı Muhtarlarla Buluştu

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada muhtarların mahalleleriyle ilgili talep ve sorunlarını dinleyen Vali Erin, sorunların çözümü için doğrudan ilgilileri arayarak talimat verdi.

Bulduğu her fırsatta halkla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erin, koronavirüs pandemisi nedeniyle muhtarlarla toplu şekilde bir araya gelmeyi bir süre ertelediklerini belirterek “Gerekli tedbirleri alarak, mümkün oldukça muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla bir araya gelmeye, sıkıntılarına çözüm üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Salgın nedeniyle daha dikkatli olunması gereken bir dönemde bulunulduğuna dikkat çeken Vali Erin, muhtarların bu süreçte önemli bir misyon üstlendiklerini ifade ederek, özellikle düğün, cenaze, taziye gibi toplu etkinliklerin büyük risk taşıdığını belirtti. Muhtarlara, halkı bilinçlendirmeleri için tavsiyelerde bulunan Vali Erin, denetim faaliyetlerine katılmaları ve izolasyon takibine önem vermelerin rica etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17