banner262

Üniversite, STK’larla İftarda Buluştu

Osmanbey Kampüsü Sosyal tesislerde düzenlenen iftar programına, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör yardımcıları, Üniversite Genel Sekreteri, öğretim elemanları ve STK temsilcileri katıldı.

İftar programında STK başkanlarına seslenen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Sivil Toplum Kuruluşlarından beklentimiz; bizlere nasıl bir Harran Üniversitesi istediklerini, beraber neler yapabileceğimizi söylemelerini istiyoruz. Daha iyi bir üniversite olmak için üniversite şehir birlikte bir bütün olmalı. Beraber çalışmalı. Burada STK’larımıza, yerel yöneticilerimize ve sanayicimize çok iş düşüyor. Her türlü fikre açığız. Ayrıca akademik anlamda her türlü desteği veremeye de hazırız” dedi.

Rektör Prof. Dr.Ramazan Taşaltın’ın bir çok önyargıyı yıktığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Herkese tepeden bakan, halkla aralarına duvar çeken, her şeyi ben bilirim havasında olan akıllardaki öğretim görevlisi algısını da yerle bir etti. Bu çok önemli. Bugün bu toplantının yapılmasını ben çok önemsiyorum. Üniversite halkla iç içe olması için, halkı dinlemesi, halkın düşüncesini alması lazım. İşte bu toplantı ile bunun sağlanacağını düşünüyorum. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Program iftardan sonra Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık’ın üniversite olarak son iki yıldaki faaliyetlerin anlatılması ve hastane başhekimi Yrd.Doç. Dr. Erkan Arslan’ın Harran Tıp Hastanesi ile ilgili çalışmalarını anlattığı sunumlarla devam etti.

Programın sonunda katılımcı STK temsilcilerinin görüş ve önerileri dinlendi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17