banner262

Un kampanyası'nın ilk 10 iyilik tırı yola çıktı.

Büyükşehir Belsan araç parkından düzenlenen uğurlama töreninde Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında: "Bir çuval un 60 lira ama belki bir ailenin haftalarca yiyebileceği ekmeği temin etmiş oluyoruz. İhtiyaç sahibi komşularımıza yani kardeşlerimize gönderiyoruz. Komşularımıza Ramazan boyunca yapılacak yardımlar için cüzi katkılarla destek vermeye herkesi davet ediyoruz" dedi.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu ve Kamu Kurum ve Kuruluşların desteği ile toplanan yardımlardan ötürü destekleyenlere teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Şanlıurfa her zaman olduğu gibi bugünde kendisine düşeni yaparak kardeşlerini, mazlumları unutmamıştır. Sınır ötesine yardım elini uzatmıştır. Bunu yapmak zorundayız. Büyük ülke ve inancımızın gereği budur" dedi.

İmtihan dünyasında bazı coğrafyalarda istenmeyen olaylar olduğuna dikkat çeken Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise yapılan yardımın önemini belirti.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ise tarih boyunca yardıma muhtaçlara el uzatan bir ecdadın torunları olarak, mazlumların gönlüne sevinç, sofralarına bereket olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile yardım malzemesi yüklü tırlar, Cilvegözü Sınır Kapısı'na uğurlandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuriye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17