banner268

Turkuaz konutlarında kilitli beton parke taşı...

İlçe genelinde merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımına devam edilen ve yeni yaşam olarak gösterilen Turkuaz konutlarında kilitli beton parke taşı döşeme işlemini bitirme aşamasına getirdi.

Eyyübiye Bölgesi’nin planlı yapılaşmasını gerçekleştirip, bölgenin planlı gelişimine katkı sağlayacak olan, Turkuaz Eyyübiye konutlarında sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme işlemi, geçtiğimiz hafta başladı.

2 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, toplamda 7 bin metre karelik kilitli beton parke taşı döşeme işlemini gerçekleştirecek. İlçenin yeni yaşam alanı olarak gösterilen ve 16 Blok, 832 Konuttan oluşan ve içerisinde Çocuk Oyun Alanları ile  diğer ayrıcalıklı hizmetleri ile Eyyübiye halkının beklentilerine cevap verecek olan Turkuaz Eyyübiye Konutlarında ikamet eden vatandaşlar, yapılan çalışmalarla kış ayını sorunsuz geçirecek.

4 Farklı konut seçeneğinin bulunduğu Turkuaz Eyyübiye konutlarında 1. Etap çalışmalarını kapsayan 216 konut ile yapımı önceki dönemlerde tamamlanan konutlardaki yeşil alan sıkıntısı da Eyyübiye Belediyesi tarafından giderildi. Bölgede ikamet eden vatandaşların talebi ve belirlenen program dahilinde vatandaşların dinlenme, çocukların da eğlenceli vakit geçirebilecekleri yeşil alanlar ile bölge, yeni yaşam alanına dönüştürüldü.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiyeTurkuaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17