banner268

TİGEM işçileri Atilla'ya ziyaret ettiler

Belediye Başkanı Menderes Atilla, yaptığı açıklamada TİGEM ve çadırkentte kadroya geçme konusunda sıkıntıların olduğunu belirterek, işçilerin yaşadıkları sıkıntıları kendisine ilettiklerini söyledi.

Konuyla ilgili gerekle görüşmeleri yaptığını ifade eden Başkan Atilla, "Taşerondan kadroya geçme konusunda kardeşlerimizin sıkıntısı var. Vatandaşlarımız TİGEM'de çalıştıklarını, mağdur olduklarını söylüyorlar. Ayrıca Ceylanpınar çadırkentte çalışan taşeron işçileri de aynı sıkıntıları yaşıyorlar. Konuyla alakalı ilgili kişilerle telefon görüşmeleri yaptım. TİGEM ve Çadırkentle ilgili taşeron işçilerimizin taleplerini ilettim. Bu işçilerimizin de kadroya alınmasının daha iyi olacağını söyledim. İnşallah ileriki süreçte Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bu kardeşlerimizin de mağduriyetlerini giderirler. Ben her zaman Ceylanpınarlı hemşerilerimin emrindeyim. İmkanlarım nisbetinde kendilerine hizmet etmeye devam edeceğim." dedi.

Taşeron işçiler adına konuşan Hüseyin Taştan da, kadroya dahil edilmek istediklerini belirterek hükümetin konuyla alakalı bir çalışma beklediklerini ifade etti. İşçilerden Mehmet Kesmez de, kadro taleplerini Başkan Atilla'ya ilettiklerini söyleyerek, hükümetten kadro beklediklerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269