banner262

Tazeoğlu,Karaköprülülerle buluştu.

Karaköprü Belediyesi'nin Ramazan ayını dolu dolu geçirmek için yaptığı etkinlikler devam ederken, ünlü Yazar ve Şair Kahraman Tazeoğlu vatandaşlarla buluşturuldu. Karaköprü Belediyesi amfi tiyatro alanında yapılan etkinlikte Kahraman Tazeoğlu en sevilen hikayelerini ve şiirleriyle izleyenleri duygulandırırken, özellikle gençler tarafından büyük ilgi gördü. Etkinliği Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş izlerken, Başkan Baydilli Kahraman Tazeoğlu'na plaket verdi. Program sonrası konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan ayında vatandaşların iftardan sahura kadar güzel zaman geçirmesi adına her hafta bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu:"Ramazan ayında amfi tiyatro alanımızda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de önemli değerlerden olan Kahraman Tazeoğlu burada bize güzel bir şiir dinletisi sundu. Burada önemli olan birlik beraberlik içerisinde olmak ve vatandaşlarla kucaklaşmaktır. Bugün de güzel bir programla bir araya geldik. Ben bu güzel dinletisi için Kahraman Tazeoğlu'na ve burada bizi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Yazar Kahraman Tazeoğlu ise Şanlıurfa'ya yabancı olmadığını belirterek Karaköprü'de vatandaşlarla bir araya geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Tazeoğlu," Başkanımıza bizi Karaköprü'ye davet ettiği için ve burada vatandaşlarımızla buluşmamızı sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Biz yazarlar vatandaşlarla böyle programlarda bir araya gelebiliyoruz. Bugün de çok güzel bir program olduğunu düşünüyorum. Bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Programdan sonra Yazar Kahraman Tazeoğlu vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, kitaplarını imzaladı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17