banner268

Taşaltın,"Bayramın barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim"

Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, mesajında, 11 ayın sultanı, Kur’an ayı olan ramazan ayının sona erdiği bu günlerde, huzuru, sevinci büyütmeye vesile olacak olan Ramazan bayramının, başta Şanlıurfa olmak üzere ülkemize ve tüm islam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Tüm Şanlıurfalıların bayramını tebrik eden Taşaltın mesajının devamında, “Bayram gibi özel günler, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları müstesna günlerdir. Ramazan Bayramının, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı geliştirmesini, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, Üniversitemizde varlık sebebimiz olan değerli öğrencilerimiz ve aileleri başta olmak üzere akademik ve idari tüm personelimizin bayramını tebrik ederim. İslam Âleminin iyi bir bayram geçirmesini diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17