banner268

ŞUTSO'da dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin, Koronavirüs (COV1D-19) salgınının ülkemizdeki yayılımını sınırlandırmak amacıyla çeşitli kararların alınmasının ardından ŞUTSO’da da önlemler artırıldı.

Türkiye’de görülen ilk Koronavirüs vakasının tespit edildiğinin açıklanmasının ardından, ŞUTSO da bir eylem planı hazırlayarak uygulamaya başladı. Bu kapsamda; ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim’in talimatlarıyla tedarik edilen solüsyonlarla tüm birimlerde dezenfeksiyon işlemleri başlatıldı. Hizmet binasındaki asansörler, güvenlik ve danışma, üye odası, Sanayi Sicil, Oda Sicil, Ticaret Sicil birimleri, arşiv, toplantı salonları, mescit, Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Odaları ile Genel Sekreterlik alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim Sağlık Bakanlığının aldığı tedbirler ile ülkemizin Koronavirüs konusunda başarılı bir sınav verdiğini ifade etti. Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim, “Koronavirüs tedbirlerinin, Sağlık Bakanlığının talimatları çerçevesinde Şanlıurfa Sağlık İl Müdürlüğü koordinasyonunda yürütüyoruz. Hastalıkla ilgili alınan tedbirler kapsamında, hizmet binamızdaki tüm alanları sık sık temizletip dezenfekte ettiriyoruz. Hizmet binamızda hastalık riski süresince dezenfekte işlemleri devam edecektir. Biz Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin daha güvenli ve hijyenik ortamda hizmet almaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaŞutso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269