banner262

ŞUSKİ Ekipleri kar mesaisine devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları doğrultusunda birçok ilçenin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai içerisinde olan ŞUSKİ ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren yine görev başındaydı.

Ekipler, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi taleplerinin yanı sıra alt yapıda oluşabilecek tüm olumsuzluklara ivedilikle müdahalede bulundu.

Vatandaşlar, olası sorunlara karşı duyarlılık gösteren Başkan Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ŞUSKİ ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı birimler, kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerini sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17