banner262

SURUÇ'TA TAZİYE EVLERİNDE YENİ DÖNEM

Daha önceden  Corona Virüse karşı onlem alınarak hijyen çalışmaları yapılan Taziye evlerinde bugünden itibaren Halılar kaldırılmaya başlandı aşama aşama yapılan çalışmalarda Suruç ilçesinde taziye evlerinde halı dönemi kapanmış olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan  Suruç  Kaymakamı ve Belediye Aktaş  daha önceden ilçede faaliyetleri durdurulan 28 taziye evinde temizlik ve gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirterek " Bugünde itibaren taziye evlerimizde aşama aşama Halıları kaldırmaya başladık  yerlerine  sedirleri koyuyoruz " dedi.

Aktaş açıklamasında " Alınan önlemler kapsamında gelenekten kaynaklanan acı kahve ikramının ise tek kullanımlık kağıt fincanlarda yapılmaya devam ettiğini belirterek , Korona Virüsüne karşı önlemlerimiz devam ediyor. Bu manada Şanlıurfa Valiliğimiz ve İl Hıfzısıhha Kurulunda alınan kararların tatbikini yapıyoruz. Alınan tüm önlemler sağlığımız için.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17