banner262

SURUÇ BU KİRVELİGİ KONUŞUYOR

Bolgenin sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Orhan AKASLAN, yumurtalık köyünden ileri gelen ailelerinden Hanifi Tirgen ailesine kirvelik yapan Orhan AKASLAN bu mutlu günlerine iştirak eden başta bölgenin kanat önderlerine iş insanlarına siyasilere tüm dostlara tesekur etti.

Tirgen ailesi ile kirvelik yapmakta onur duyduğunu dile getirdi.Dugun törenine Suruç bölgesinin tanınan ve sevilen ismi iş insanı Müslüm GUNBAY,Cahit  ve şahin AKASLAN barış elçisi  Mehmet Laçin kanat önderi  Necdet Yüksek ve Şahap AKASLAN yanı sıra Suruç ilçe ve köylerinden binlerce davetli katıldı.Bolgede barış ve dayanışma örneği sergileyen Tirgen ve AKASLAN aileleri törene katlian davetlilerden bu mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmadık karı için tek tek ilgilenip tesekur ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17