banner262

Suruç Belediyesi tarafından ilçede ilk defa Bisiklet turu düzenlendi.

Suruç Belediyesi tarafından ilçede ilk defa  Bisiklet turu düzenlendi. Suruç Bisiklet Kulübü Surbis üyelerinin katıldığı Bisiklet Turunda Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş grubun en başında pedal çevirdi Suruçlular alkışlarla eşlik etti.

Çukobirlik noktasından başlayan Bisiklet Turu 8 km’lik mesafede çocuklarında katıldığı yaklaşık 50 kişi ile Barış parkında tamamlandı

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş grubun ilk sırasında pedal çevirirken iki grup halinde 35 dakikada tamamlanan turda Suruç İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ,Özel Kalem Müdürü Emrah Örnek, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Yıldız pedal çevirdi İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sinan Sert'de grubu yalnız bırakmadı.

Turda İlk 4 km Suruç Cumhuriyet meydanında tamamlandı burada verilen kısa bir molanın ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Kaymakamlık önünden tekrar başlayan Bisiklet Turu prestij caddesinin geçilmesinin ardından Barış parkında tamamlandı.

Renkli görüntülere sahne olan turda vatandaşlar grubun başında olan Kaymakam ve Belediye Başkan V. Aktaş ve pedal çevirenlere alkışlarla eşlik ederken çok sayıda vatandaş ise ilçede ilk düzenlenen bisiklet turunu cep telefonlarıyla kayıt altına aldı. Organizasyon Drone ile havadan görüntülendi.

Bisiklet turunun ardından açıklama yapan Başkan V. Aktaş " Artık Suruç ilçemizde güzel şeyler oluyor .İlçemizde Bisiklet turumuzu ilk defa düzenledik, Surbis Bisiklet kulübümüze ve ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Burada olmaktan çok mutlu oldum, inşallah bu etkinliği daha kapsamlı bir şekilde tekrar organize ederek şenlik havasında yapacağız Suruç’u seviyoruz." dedi.

Surbis Başkanı Ümit Koştu üyeleri adına kendilerine bu imkanı sunan Aktaş'a teşekkür etti. Barış parkında noktalanan etkinlikte katılımcılara ve parkta bulunan Vatandaşlara meyve suyu ve kek ikram edildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSuruç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17